AFYONKARAHİSAR / ŞUHUT - Şuhut Zafer Anadolu Lisesi

Okulumuz Pansiyonunda Kalacak Öğrencilerimizin Dikkatine....

Başvuru evrak listesi için aşağıdaki linki tıklayınız.

meb_iys_dosyalar/03/14/757869/dosyalar/2024_08/08152338_pansiyonbasvuru.docx

Ö N E MLİ   N O T L AR (Lütfen Okuyunuz…)

1.       2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı 9 Eylül 2024 Pazartesi günübaşlayacaktır.

2.       Pansiyon başvuruları, 19-23 Ağustos 2024 tarihleri arasındayapılacaktır.

3.       Pansiyon başvuruları öğrenci velisi tarafındanyapılacaktır. (Öğrencinin anne ya da babasından başka birinin veli olabilmesi için hukuki belge Vekaletname, Vasi Belgesi olması gerekmektedir.

4. Eksik bilgi ve belgeyle yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

5. Belgelerinde eksiklik olan ve belirtilen tarihten sonra yapılan başvurular dikkate ve değerlendirmeyealınmayacaktır.

6. Pansiyona başvuru evrakları kesin kayıt olarak sayılmamaktadır.

7. Başvuru evrakları içerisinde beyan edilen bilgi ve belgelere ilişkin her türlü sorumluluk veliye aittir. Eksik bilgi ve yanlış beyanın hukuki veya cezai sorumluluğu veliyeaittir

OKULUMUZ PANSİYONUNA KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER

A – Parasız Yatılılık İçin İstenecek Belgeler :

1-      Parasız Yatılılık Müracaat Dilekçesi.

2-      Pansiyon Önkayıt / Başvuru bilgi formu.

3-      “Yatılı okumasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığına” dair AİLE HEKİMİNDEN alınacak sağlık raporu ve kan grubunu gösterenbelge.

4-      Aile Nüfus KayıtÖrneği (e-devletten)

5-      Öğrenci Ailesinin Maddi Durumunu Gösteren Beyanname (Ek – 1) (Öğrenci ailesinin 2023 yılına ait yıllık gelir toplamından fert başına düşen net miktarı 139.500,- TL’yi  aşmamalıdır)

*Anne ve babanın 2023 yılı maaş durumunu gösteren kurum amirinin onayladığı belge.

*Çalışmayanlar için SGK kayıt belgesi.

*Aile, gelirini belge ile beyan etmek zorundadır.

* Tarım ve hayvancılıkla uğraşan aileler İÇİN Ilçe tarim müdürlüğünden hem anne hem baba için alınacak olan gelir belgesi (ÇKS)

Ailenin tüm gelirleri (prim, ek ders ücreti, emekli ikramiyesi, promosyon, fazla mesai, kira geliri vb) beyan edilmek zorundadır.

YATILI ÖĞRENCİLERİN YANLARINDA BULUNDURMASI TAVSİYE EDİLEN MALZEME:

·         Pijama veya gecelik

·         El havlusu ile banyo havlusu veya bornoz

·         En az bir çift yumuşak tabanlı oda terliği

·         En az bir çift kaymayan tabanlı banyo terliği

·         Okul kurallarına ve mevsime uygun kıyafetler ve ayakkabılar

·         Kişisel temizlik malzemeleri (diş fırçası, diş macunu, tarak, tıraş malzemesi, tırnak makası, tuvalet kâğıdı, şampuan, duş jeli, vb)

·         En az 6 adet elbise askısı

·         Öğrencinin düzenli kullanması gereken ilaçlar (raporu ile birlikte getirilecek ve okul hemşiresine kayıt yaptırılarak teslim edilecektir)

·         Odalarda saç kurutma makinesi ve tıraş makinesi dışında elektrikli alet kullanılması yasaktır. Öğrencilerimizin yanlarında kahve makinesi, su ısıtıcı, saç düzleştirici vb malzemeyi KESİNLİKLE GETİRMEMELERİ gerekmektedir.

Yayın: 08.08.2024 - Güncelleme: 28.08.2024 12:08 - Görüntülenme: 178